Administraties

Wij verzorgen de administratie voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf

Wij bieden hierbij verschillende mogelijkheden:

1. U levert alle documenten (kasboek, facturen, dagafschriften etc.) periodiek bij ons in en wij verzorgen de gehele boekhouding: van boeking tot en met jaarverslag en Belastingaangifte

2. Sinds enige tijd bieden wij ook de mogelijkheid van online boekhouden via Internet. Hierbij kunt u via een beveiligde internetverbinding vanaf elke computer uw boekhouding voeren.

Daarbij kunt u helemaal zélf uitmaken welk gedeelte van uw administratie u in eigen beheer wenst te doen en welk stuk boekhouding wij voor u moeten verzorgen.

Dit systeem werkt heel simpel en iedereen kan er na een korte uitleg mee boekhouden.

Een voorbeeld:

U boekt zelf wekelijks uw kasboek en de facturen en wij voeren de rest van de boekhouding, zoals banken en journaalboekingen in en verzorgen de BTW aangiftes.

Wij kunnen op ons kantoor de door uzelf ingevoerde boekingen bekijken en zonodig corrigeren of aanvullen

Het zal duidelijk zijn, dat deze manier van boekhouden voor u zéér kostenbesparend kan werken: u werkt zelf mee aan uw eigen administratie

E-Boekhouden.nl stelt u in staat uw boekhouding te doen op een manier die u begrijpt. Het installeren van een boekhoudprogramma, het maken van back-ups en het doen van investeringen hiervoor zijn niet nodig. Uw accountant of administrateur kijkt mee in uw boekhouding. Wel zo handig toch?

 

U doet zelf uw boekhouding

Weet u wat een factuur, bonnetje, afschrift, debiteur en crediteur is? Dan kunt u boekhouden met E-Boekhouden.nl. Begrijpelijke terminologie, overzichtelijke invoerschermen en de zeer geavanceerde invoerwizard (voor moeilijke boekingen) maken dit mogelijk.

Automatische elektronische BTW-aangifte

Zodra u alle gegevens voor een BTW-periode heeft ingevoerd kunt u met één druk op de knop de BTW-aangifte bekijken en indien u deze gecontroleerd hebt direct elektronisch doorsturen naar de belastingdienst. Aparte software is hier niet voor nodig. Zodra uw BTW-aangifte door de belastingdienst is geaccepteerd, krijgt u direct per e-mail bericht.

Verstuur met 1 druk op de knop uw aanmaningen

Niets is zo vervelend als slecht betalende debiteuren. Wanbetalers handmatig bijhouden kan al snel een uren durende klus worden. E-Boekhouden.nl neemt u dit werk uit handen. Met één druk op de knop kunt u aanmaningen per e-mail naar uw klanten sturen of uitprinten voor verzending per reguliere post. De tekst en layout van de aanmaningen kunt u volledig naar eigen wens aanpassen.

Uw accountant kijkt met u mee

Doet u graag zelf de boekhouding, maar wilt u uw accountant uw gegevens laten controleren? Geen enkel probleem! Uw accountant kan uw administratie inzien (u geeft hem hiervoor expliciet toestemming) en waar nodig te corrigeren. Zo ontstaat een optimale en zeer efficiënte samenwerking.

Koppeling met internetbankieren

E-Boekhouden.nl neemt u het invoeren van afschriften uit handen. Maakt u gebruik van internet bankieren of elektronisch bankieren, dan kunt u uw (elektronische) afschriften direct in E-Boekhouden.nl importeren. Gegevens van vrijwel iedere bank in Nederland kunnen worden ingelezen.

Zeer uitgebreide overzichten

Naast de overzichten die de belastingdienst vraagt bij uw aangifte inkomstenbelasting vindt u in E-Boekhouden.nl tal van andere overzichten en statistieken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een staafdiagram waarin u het verloop van uw winst over de afgelopen 12 maanden kunt bekijken. U ontdekt direct een dalende of stijgende lijn. Zodra u een nieuwe mutatie heeft ingevoerd zijn ALLE overzichten direct bijgewerkt! U kunt zelfs op ieder moment de stand van uw boekhouding bekijken op een bepaald moment in het verleden.

Gratis offline-module

De belastingdienst verplicht u de gegevens van uw boekhouding tot 10 jaar (afhankelijk van de rechtsvorm) te bewaren. Dit op een manier dat de gegevens eenvoudig zijn in te zien. E-Boekhouden.nl voorziet u hierin met de Offline-module. De offline-module is een klein programma dat u zonder extra kosten kunt downloaden en installeren. U kunt vervolgens met één druk op de knop een export downloaden van uw hele administratie, waarna u deze kunt inzien met de offline-module. Zo kunt u, ook als u over een aantal jaar als u misschien niet meer met E-Boekhouden.nl werkt, toch uw gegevens inzien.

100% volgens het 'drill-down principe'

Op iedere plek in E-Boekhouden.nl kunt van een bepaald cijfer zien waaruit het is opgebouwd, door er simpelweg op te klikken. Ziet u een staaf in een staafdiagram: als u er op klikt ziet u waar de staaf uit opgebouwd is. Ziet u het saldo van een bepaalde rekening: klik op de rekeningcode en u ziet direct uit welke mutaties deze opgebouwd is. Op deze manier is het opsporen van fouten in uw boekhouding kinderspel.

Hier vindt u de link naar de handleiding :
http://pdf.e-boekhouden.nl/handleiding/handleiding_boekhoudpakket.pdf